Log ud
Log ud / log af
Sektion kaldt “Log ud / log af”Uanset om du er logget ind i ét eller flere Klubraum - du logger ud med blot få tryk og kan logge ind igen når som helst.
For at gøre det skal du åbne menuen Indstillinger og trykke på Indstillinger - Konto - Log ud.

Forlad Klubraum
Sektion kaldt “Forlad Klubraum”Vil du forlade dit Klubraum? Her forklarer vi, hvordan du gør det!
Luk konto
Sektion kaldt “Luk konto”Vil du ikke længere være en del af dit Klubraum? Hvis det er tilfældet, har du mulighed for at lukke din konto og forlade alle Klubraum. Her viser vi dig, hvordan du gør det!