Gå til indhold
Klubraum

Slet besked

  1. For at slette en besked, du allerede har sendt, skal du først åbne den samtale, hvor du skrev beskeden.
  2. Tryk nu og hold på den besked, der skal slettes. En menu åbnes fra bunden.
  3. I den åbnede menu vælger du nu “Slet besked” og bekræfter, at du virkelig vil slette beskeden.
Beskedmenu
Beskedmenu
Slettet besked
Slettet besked

Du kan slette alle beskeder, du selv har skrevet, uanset om det er en privat samtale, en Områdesamtale eller en samtale til alle.

Beskeder kan som hovedregel kun slettes af forfatteren. Men hvis indholdet er upassende på en måde, der ikke længere er dækket af ytringsfriheden, kan du anmelde beskeden til os via menuen ovenfor.