Gå til indhold
Klubraum

Privat samtale

Du kan til enhver tid starte en privat samtale med et eller flere medlemmer. Den er kun synlig for de medlemmer, du har valgt, og de berørte personer modtager en notifikation om den nye samtale.

Tip: Du kan også tilføje flere medlemmer til din private samtale på et senere tidspunkt eller fjerne enkelte medlemmer. Det gør du via menuen bag de tre prikker i samtalevisningen.

Privat samtale