Gå til indhold
Klubraum

Områdespecifikke tilladelser

Med områdespecifikke tilladelser bestemmer du for hvert område, hvem der må oprette nyt indhold i det. På den måde kan alle for eksempel fortsat chatte i jeres fodboldområde, mens kun trænerne opretter træninger.

Områdespecifikke tilladelser er en del af Klubraum Pro. Kun administratorer af din Klubraum kan ændre dem.

For hvert område indstiller du tre ting hver for sig:

  • Hvem der må starte samtaler
  • Hvem der må oprette begivenheder
  • Hvem der må oprette spørgeundersøgelser og afstemninger

Områdespecifikke tilladelser bestemmer kun, hvem der må oprette noget. Hvem der kan se området og dets indhold, ændrer sig ikke, og alt, hvad der allerede findes i området, forbliver, som det er.

  1. Åbn området.
  2. Åbn områdemenuen og vælg Tilladelser.
  3. Tryk på en af de tre sektioner, for eksempel Hvem der må oprette begivenheder, og vælg, hvem der må gøre det.

Du kan også indstille tilladelserne med det samme, når du opretter et område.

Tilladelser for et område

ValgHvem der må oprette indhold
Alle medlemmerAlle i din Klubraum
Medlemmer af dette områdeKun medlemmerne af dette område
Kun administratorerKun administratorerne af din Klubraum
Administratorer og områdeadministratorerAdministratorerne af din Klubraum og dette områdes område-admins
Brugerdefineret…Enhver kombination

Valg af, hvem der må oprette begivenheder

Med Brugerdefineret… kombinerer du grupper som “Administratorer” eller “Områdeadministratorer” med Roller og enkelte Medlemmer, for eksempel rollen “Træner” og to forældre.

Brugerdefineret valg med roller

  • Standard: Så længe du ikke ændrer noget, gælder standardreglerne: I et offentligt område må alle medlemmer oprette indhold, i et privat område kun områdets medlemmer. En sektion, du har ændret, er markeret som Tilpasset, og med Nulstil til standard vender du tilbage til standardreglen.
  • Private områder forbliver private: I et privat område kan kun personer, der hører til området, oprette indhold – uanset hvad du vælger.
  • Eksisterende indhold bevares: En ændret tilladelse fjerner eller skjuler aldrig samtaler, begivenheder eller spørgeundersøgelser, der allerede findes.
  • Hvis jeres Pro-plan udløber: Indstillingerne bevares, men gælder ikke længere, så standardreglerne bruges i stedet. Så snart I har Pro igen, gælder de igen.