Luk Klubraum
Kom du ved et uheld til at oprette en Klubraum i stedet for at tilmelde dig en eksisterende? Eller vil du lukke din Klubraum af andre årsager? Intet problem!
Skift først til den Klubraum, du ikke længere har brug for. Gå derefter til “Administrer Klubraum” i indstillingerne, og vælg “Luk Klubraum”. En dialog åbnes. Indtast
CLOSEfor endeligt at bekræfte lukningen af din Klubraum.
