Ga naar inhoud
Klubraum

Klubraum sluiten

Heb je per ongeluk een Klubraum aangemaakt in plaats van lid te worden van een bestaande Klubraum? Of wil je om andere redenen je Klubraum weer sluiten? Geen probleem!

Schakel hiervoor eerst over naar de Klubraum die je niet meer nodig hebt. Ga vervolgens in de Instellingen onder “Klubraum beheren” naar “Klubraum sluiten”. Er wordt een dialoogvenster geopend. Voer daar

SLUITEN

in om het sluiten van de Klubraum definitief te bevestigen.

Klubraum sluiten