Ga naar inhoud
Klubraum

Privé-conversatie

Je kunt op elk moment een privé-conversatie starten met een of meerdere leden. Deze is dan alleen zichtbaar voor de door jou geselecteerde leden, en de betrokken personen ontvangen een melding over de nieuwe conversatie.

Tip: Je kunt ook op een later moment extra leden aan je privé-conversatie toevoegen of individuele leden weer verwijderen. Gebruik daarvoor het menu via de drie puntjes in de conversatieweergave.

Privé-conversatie